Ny skytte

Fire hurtige før første skydning

Som ny skytte har du sikkert en masse spørgsmål om overordnede og praktiske ting. Dem vil vi forsøge at besvare her. 
Generelt er skydning en sport som fremmer koncentration, og som har vist godt resultater på eksempelvis børn med ADHD. 
Skydning handler om at finde ro i både krop og hoved. Ved skydning lærer at ting som åndedrat og fysisk udholdenhed påvirker ens resultater. Selv påvirkninger fra ens puls bliver tydelige. Derfor går meget træning ud på at få ro på hovedet, og lade det smitte af på kroppen.   

Hvad koster det

Der et årligt kontingent som afhænger af din alder, og prisen på skydning afhænger af hvad du skyder med. Eksempelvis koster det 50 kr. for en kasse Cal. 22 til pistol

Hvad skal jeg have med

Du skal kun medbringe godt humør og et åbent sind. Vi har våben, høreværn og instruktører. Er du under 18 skal du have en forælder/værge med første gang.

Hvem skal jeg kontakte

Du kan bare møde op til en regulær skydeaften, men du er også velkommen til at sende en mail eller benytte kontaktformularen. Så kan vi altid aftale et tidspunkt

 

 

 

 

 

Hvad kan jeg skyde med

I klubben har vi både rifler og pistoler som kan lånes af medlemmer og prøveskydere.

Bliv medlem

Du kan deltage i op til 3 prøveskydninger i klubben og beslutte dig for om klubben passer til dig. Derefter skal du søge en SKV6 ved myndighederne for at lov at benytte foreningens våben. Blanketten sendes via borger.dk eller via almindelig post.